930 x122 grota rece

casa nae lăzărescu

Pitești: Ce vrea să facă Primăria în fostul sediu PDL pe care dă un milion de euro!

Pitești: Ce vrea să facă Primăria în fostul sediu PDL pe care dă un milion de euro!

Citiți și: RUINA DIN CENTRUL PITEŞTIULUI

Surse din cadrul Primăriei Pitești au declarat pentru ePitești.ro că sunt discuții avansate privind viitoarea destinație a Casei „Nae Dumitrescu” – fostul sediu al PDL Argeș de pe Bulevardul Republicii.

Conform sursei citate, Primăria Pitești ar dori să amenajeze în acest imobil o galerie de artă. Dacă acest lucru se va întâmpla, galeria de artă a Primăriei va fi peste drum de Galeria de Artă a Consiliului Județean aflată acum în plin proces de reabilitare și consolidare.

Citiți și: EXCLUSIV! LA ACL ARGEȘ IANI POPA ÎȘI UMFLĂ „MUȘCHII”: „PSD VA PLĂTI PENTRU LĂCOMIE!”

Consiliul Local al municipiului Pitești a aprobat, recent, achiziționarea acestei case de la proprietarii săi, având întâietate la cumpărare (drept de preempțiune). Detalii despre acest subiect, AICI 

Un milion de euro dă municipalitatea pe această clădire de patrimoniu. Municipalitatea nu a cumpărat de pe piață decât puține case monumente istorice sau arhitectonice, un exemplu în acest sens fiind Casa Coandă de lângă Primărie unde funcționează acum Casa Căsătoriilor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3