NOR CURIER 930X122

catalin teodorescu

PDL-IȘTII AU SCANDAT ÎN CLUJ: „NU ȘTIȚI SĂ GUVERNAȚI, E MAI BINE SĂ PLECAȚI!”

În weekend Partidul Democrat Liberal a organizat în Piața „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca un miting cu tema “Guvernul Ponta III, marea minciună națională”.

Citiți și: Pitești: Ce vrea să facă Primăria în fostul sediu PDL pe care dă un milion de euro!

Organizatorii spun că la protest au participat 25.000 de oameni, printre ei numărându-se și 100 de democrat-liberali argeșeni. Ei au fost coordonați de președintele PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu, de secretarul general Dan Bica și de cei doi prim-vicepreședinți, Daniel Patentașu și Gheorghe Alecsei. „Înarmați” cu pancarte, steaguri și fluiere, participanții au protestat împotriva celor 35 de noi taxe și impozite și au cerut demisia Guvernului. Au fost afișate și scandate mesaje precum “PSD – taxe și minciuni”, “Guvernul Pontaxa”, “Cel mai mincinos guvern” și “Nu știți să guvernați, e mai bine să plecați!”

Mitingul s-a încheiat cu un marș prin centrul Clujului, desfășurat până la Prefectură.

Citiți și: DNA: LOTUL ANRP, TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU TERENUL DIN PITEȘTI

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90