NOR CURIER 930X122

abuz in serviciu

CĂTĂLIN TEODORESCU, URMĂRIT PENAL ÎNTR-UN NOU DOSAR

Deputatul PNL de Argeș Cătălin Teodorescu a fost adus astăzi cu mandat la sediul central din București al Direcției Naționale Anticorupție pentru audieri.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Potrivit DIGI 24, parlamentarului i s-a adus la cunoștință că DNA a început pe numele său urmărirea penală într-un nou dosar, sub acuzația de abuz în serviciu.

Conform sursei citate, fapta care i se impută, ca și în dosarul precedent, datează din perioada în care deputatul era membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăților. De această dată este vorba despre o despăgubire de care ar fi beneficiat ilegal omul de afaceri Mihai Rotaru, unul dintre acționarii clubului CS Universitatea Craiova, în contul unui teren situat în Pitești. Valoarea despăgubirii ar depăși 100.000.000 de lei.

Citiți și: Se dau bani de la stat pentru aceste persoane!

Despre primul dosar în care este implicat Cătălin Teodorescu puteți citi detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/deputatul-teodorescu-trimis-judecata-de-dna/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90