EcoMoto 930×122

catalin teodorescu

CĂTĂLIN TEODORESCU ȘI IOAN OLTEAN, AVIZ PENTRU ARESTARE

Comisia Juridică a Camerei Deputaților s-a pronunțat astăzi în privința cererii încuviințării arestării preventive a deputaților PNL Cătălin Teodorescu și Ioan Oltean.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Avizul a fost favorabil atât în ceea ce îl privește pe Teodorescu, parlamentar de Argeș, cât și pe colegul său de partid. Precizăm că avizul este doar consultativ, hotărârea finală urmând să fie luată de plenul Camerei Deputaților, cel mai probabil pe 9 decembrie.

Amintim că pe 27 noiembrie procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kövesi, l-a sesizat pe procurorul general al P.Î.C.C.J. pentru a cere preşedintelui Camerei Deputaţilor încuviinţarea arestării preventive a celor doi deputaţi.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Citiți aici acuzațiile formulate de DNA: http://epitesti.ro/stiri/justitie/catalin-teodorescu-in-acelasi-dosar-cu-ioan-oltean/. (Foto Ioan Oltean: Mediafax)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90