Donaris 930 x 122

anchetă

SMURD, anchetat de DNA

SMURD, anchetat de DNA

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au făcut astăzi 30 de percheziții în București și în Ilfov.

Aceștia anchetează decontarea unor lucrări de reparații și mentenanță a unor aeronave ale Ministrului de Interne, printre care și cele ale SMURD, notează Antena3.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Procurorii militari suspectează infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise între anii 2019-2023.

SMURD, anchetat de DNA

Potrivit comunicatului de presă transmis de DNA, suspiciunea oamenilor legii are legătură cu efectuarea și decontarea unor lucrări de reparații/ mentenanță a unor aeronave care asigură suportul aerian pentru structurile Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv misiuni aeromedicale SMURD.

La acest moment, se estimează un prejudiciu de aproximativ 23.200.000 lei.

14 din cele 30 de percheziții se realizează la sediile a trei instituții publice, iar restul la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii militari beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, transmite Digi24.
Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90