NOR CURIER 930X122

arest preventiv

Breaking! Lovitură pentru fostul edil! Acum au anunțat!

Breaking! Lovitură pentru fostul edil! Acum au anunțat!

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Update ora 15.15

Curtea de Apel a decis în urmă cu puțin timp:

,,În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală raportat la art. 204 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul GEORGESCU ION , împotriva încheierii nr. 143 din data de 05 octombrie 2023 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş 

Citiți și: ,,Am luat această decizie! Este calea cea mai bună!”

Secţia penală, în dosarul nr.4939/109/2023. În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală, obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat.

Definitivă. Pronunţată astăzi, 12 octombrie 2023, la Curtea de Apel Piteşti 

Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi familie, prin punerea soluţiei la dispoziţia contestatorului şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art. 405 alin. 1 Cod de procedură penală.

Așadar, instanța a respins contestația depusă de Ion Georgescu și, mai mult, îl obligă la plata sumei de 200 de lei, ce reprezintă cheltuieli judiciare către stat.

Ion Georgescu rămâne, astfel, în arest preventiv.

 

Breaking! Lovitură pentru fostul edil! Acum au anunțat!

Știre inițială ora 09.50: Zi crucială pentru edilul suspendat din Mioveni, Georgescu! Ce se întâmplă

Ion Georgescu a ajuns, acum, escortat de polițiști, la Curtea de Apel Pitești, unde se judecă contestația depusă de acesta împotriva deciziei date de Tribunalul Argeș.

 

Este vorba despre măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cu alte cuvinte, Georgescu, prin avocați, solicită eliberarea.

Rămâne de văzut dacă se va întâmpla acest lucru sau, eventual, va primi o măsura mai blândă (arest la domiciliu sau control judiciar).

Vă amintim că Ion Georgescu a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile și încarcerat. Asta după ce DNA l-a reținut pentru 24 de ore pentru acuzația de trafic de influență.

Mai multe detalii despre subiect puteți re (citi) în materialul publicat de ePitești AICI.: – Breaking NEWS! Decizie bulversantă pentru unul dintre cei mai puternici edili din Argeș! 

Șeful Poliției Locale, Nicolae Valerică, ar fi fost cel care, după ce i-ar fi dat lui Georgescu 10.000 de euro avans pentru angajarea fiicei la Spitalul Orășenesc Mioveni, l-ar fi denunțat pe edil. Discuții dintre cei doi, conform anchetatorilor, AICI.

Zi crucială pentru edilul suspendat din Mioveni, Georgescu! Ce se întâmplă

După decizia instanței, Prefectura Argeș a anunțat că Georgescu a fost suspendat din funcția de primar al orașului Mioveni. Informații, AICI.

Atribuțiile sale au fost preluate de viceprimarul Ciprian Țurlea.

Mai multe detalii despre cazul lui Ion Georgescu, în articolele de mai jos:

Exclusiv. La Primăria Mioveni „e o atmosferă normală”. Cine preia deocamdată atribuțiile de primar

AICI – Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a fost reținut 24 de ore!

AICI – PSD se dezice de edilul de la Mioveni! L-au exclus!

și AICI – Ion Georgescu, la DNA: „Nu am luat, am dat!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Cris spune:

    Noi nu suntem un popor pt că nu suntem uniti!Mafioți ca asta sunt o grămadă,90%dintre ei fiind din PSD.Pai asta cred că făcea măgarii și înainte să intre în PSD,că de aia a și intrat ,ca majoritatea.Sa poată fura și să fie protejat(să-i servească și pe alții mai din umbra,etc).Filmul Las Fierbinți arata fix cum se întâmplă în realitate doar că mai fara perdea.In realitate nu știm noi ce vorbesvc mafioții ăștia între ei la băute și cum pun ei tara la cale….Asta e partidul compromisilor și compromisurilor.Cine se înscrie și intră în troaca ar trebui sa fie prea dobitoc sa creada că poate rămâne curat.Se va mânji cumva si de ce ascunde mai tare și trece timpul de aia se afunda mai rau….Nu știu cum se pot uita acasă în ochii părinților și copiilor lor ,daca nu-s cumva ca ei!Ca toți bugetarii,dependenți de șefi,de șpăgile date/luate,de servicii făcute apropiatilor,de relații extraconjugale,etc.Toti închid ochii și aplică omerta !Astia sunt urmașii lăsați de Iliescu…Ni se trage de când cu aceea conciliere de după 89.Toti securiștii,nomenclaturiștii,prim secretarii,activiștii adică hoții și mâncătorii de rahat au proliferat…Unii au ajuns chiar la a 3-a sau chiar a 4-a generație deja că dacă aveau o vârstă atunci copii lor aveau să zicem 30 de ani in 89 și au fost imediat băgați pe făgaș iar azi nepoții și strănepoții lor sunt tinerele sperante ale mafiei (asta că tot speră lumea să iasă studenții în strada;as…care nu-s drogați sunt cei de vb mai sus).Daca atunci ai duceam la munca pe astia(la canale de irigații,autostrăzi) macar 20 de ani și le lăsam familiile în strada(ca ăștia aveau mașini,case la munte,apartamente mari și unele chiar de lux de pe munca noastra) azi nu aveam mafia asta de îmbuibați bugetari,unii dintre ei fiind și mari patroni sau oameni de afaceri(cu afacerile începute tot din banii românilor).In nici o țară serioasa din zona,tot fosta comunistă (Serbia,Polonia,Ungaria) nu s-ar fi ajuns până aici căci a-și făceau oamenii dreptate singuri si chiar dacă erai tu vreun mare general ,te râdeau.Asa ,azi ne uitam cum procurorii sunt vecini,prieteni sau se nășesc cu interlopii,magistrații la fel se corup/vand șmecherilor cu bani,medicii iau și pielea de pe tine deși au salarii si de 10 ori cat noi,de polițiști ori politicieni nici nu mai e cazul sa vb.Serviciile „ce face” ?Iau caimacul și ai veghează,nu cumva sa-i prindă vreun jurnalist sau paparazzi pe picior greșit și să strice armonia marii familii de votanți spalați pe creier ai PSD.Cred că s-a văzut f clar în Sparlament,cum au dat-o cotită cu pensiile speciale,din nou…Hotii nu se fura intre ei…Sa vedeți război civil când n-or mai veni banii de la UE !!Daca azi,cu atâtea împrumuturi și bani moca o ducem așa greu nu-mi pot imagina ce va fi când se vor gata banii…bai pensionarilor și bugetarilor,votanți ai PSD!!

  • Minca Cristian spune:

    a primit și a dat bani înapoi tot mită e își merită soartă a făcut bani pe urma proștilor așa primar e strigător la cer fraților Spitalul din Mioveni se spune PUȘCULIȚA PRIMARULUI

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90