New Profesional Consult 930 x 122

bica

DEPUTATUL TEODORESCU, OUT! DAN BICA, PREȘEDINTE INTERIMAR LA PDL ARGEȘ

După cum era de așteptat, deputatul Cătălin Teodorescu s-a autosuspendat din toate funcțiile deținute în PDL și din partid (era președintele democrat-liberalilor argeșeni) ca urmare a problemelor penale pe care le are.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Decizia de autosuspendare a fost luată după ce Teodorescu a discutat astăzi cu Vasile Blaga. Tot la inițiativa lui Blaga, președinte interimar al PDL Argeș a fost numit Dan Bica (foto). Acesta este consilier județean și un vechi activist din fostul PD, care îndeplinea în partid funcția de secretar general.

Cătălin Teodorescu și-a anunțat colegii din PDL Argeș despre autosuspendare și numirea lui Bica în locul său în fruntea partidului în cadrul unei ședințe a conducerii filialei, ședință încheiată cu puțin timp în urmă.

Citiți și: Video. Președintele Consiliului Județean, tratat cu spatele la Urgențe!

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90