930 x122 grota rece

gheorghe alecsei

GHEORGHE ALECSEI, NUMIT PREȘEDINTE-SECRETAR DE STAT

Gheorghe Alecsei, numit președinte-secretar de stat. Argeșeanul Gheorghe Alecsei a fost numit președinte, cu rang de secretar de stat, al Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Decizia a fost semnată de prim-ministrul Ludovic Orban și publicată ieri în Monitorul Oficial.

Acesta îl va înlocui la conducerea instituției pe Dorin Sandu Voicu, eliberat din funcţie.

Citiți și: Alecsei, în locul lui Ion Popa într-o funcție grasă

În vârstă de 57 de ani, Gheorghe Alecsei este membru PNL, consilier județean și om de afaceri, fiind manager general al firmei Aqva Termo Sanit din Curtea de Argeș. Ca urmare a acestei numiri, Alecsei va demisiona din Consiliul Județean Argeș.

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale funcţionează ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Afacerilor Interne. Prin domeniile sale principale de responsabilitate, Administraţia face parte din structurile de apărare, ordine publică, siguranţă și securitate națională. AICI, amănunte despre atribuțiile instituției. (Sursă foto: Facebook)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3