930×122 CAPRA 5

oprescu

SIMONA BUCURA OPRESCU: „VICTOR PONTA, PREŞEDINTE – ŞANSA UNEI GENERAŢII, ŞANSA UNEI ŢĂRI!”

Deputatul PSD de Mioveni Simona Bucura Oprescu transmite o scrisoare deschisă către argeşeni în contextul în care duminică, 16 noiembrie, va fi bătălia finală pentru funcția de președinte al țării.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

„Dragi argeşeni, România are nevoie de un preşedinte tânăr, competent, legitim, „necontaminat”. România are nevoie de un preşedinte capabil să-i ofere construcţie şi dezvoltare. România are nevoie de un preşedinte care să-i dea un sens, să-i redea încrederea. Capabil să ne facă să ne ascultăm, să ne înţelegem şi să acţionăm ca o naţiune. România are nevoie de un preşedinte care să medieze cu înţelepciune interesele clasei politice şi să creeze respect, recunoaştere şi dezvoltare în relaţiile internaţionale. Victor Ponta reprezintă şansa unei generaţii şi a unei ţări!

Duminică este important ca noi, argeşenii, să ne mobilizăm pentru România, să mergem la vot şi să votăm Victor Ponta! Cu preţuire, deputat PSD Simona Bucura Oprescu, colegiul 3 Mioveni.”, se arată în scrisoarea transmisă de Simona Bucura Oprescu.

Citiți și: EMIL CONSTANTINESCU, OPERAT DE URGENŢĂ

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90