930×122 CAPRA 5

ponta

ARAFAT ÎNCEARCĂ SĂ CONVINGĂ OPOZIȚIA SĂ VOTEZE PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTĂ


Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, discută, astăzi, la Palatul Parlamentului, cu liderii politici Victor Ponta, Marcel Ciolacu și Dan Barna despre necesitatea prelungirii stării de alertă.

Citiți și: Raed Arafat, spionat. S-a găsit un microfon ascuns în biroul său

Niciunul dintre cei trei nu susține însă varianta agreată de DSU.

„Dvs. ați înțeles de la Președintele Iohannis de ce mai vrea  prelungească starea de alertă în toată țară ? Dacă vrea într-o localitate sau județ în care sunt multe cazuri, Guvernul nu are nevoie de aprobare!”, a explicat liderul Pro România, Victor Ponta, pe Facebook, unde a și anunțat: „Parlamentarii ProRomania vor vota IMPOTRIVĂ!”, argumentându-și poziția și cu rezultatele unui sondaj SOCIOPOL (foto).

Citiți și: Arafat, despre ridicarea restricțiilor în România

Amintim că, ieri, într-o ședință de analiză la care președintele României a participat împreună cu premierul, mai mulți miniștri și consilieri prezidențiali, au fost luate în discuție situația epidemiei și posibile măsuri de relaxare, dar și necesitatea prelungirii stării de alertă.

 

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90