EcoMoto 930×122

raed arafat

Reacția lui Arafat după ce s-a decis că masca este neconstituțională

Șeful DSU, Raed Arafat, a vorbit, marți seara, despre decizia Curții Constituționale (CCR), potrivit căreia obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile deschise a fost neconstituțională (Subiectul pe larg, AICI: Masca de protecție neconstituțională! Amenzile date ar putea fi anulate.

Citiți și: Raed Arafat, spionat. S-a găsit un microfon ascuns în biroul său

„După ce se publică decizia CCR, există 45 de zile pentru corectare, timp în care se suspendă aplicarea măsurilor. Până la publicarea în Monitorul Oficial, măsurile rămân valabile, apoi 45 de zile trebuie corectat și adus în legalitate”, a explicat Raed Arafat la Antena 3.

Întrebat la același post de televiziune dacă purtarea măștii în exterior a fost utilă în prevenirea pandemiei, secretarul de stat a afirmat că: „dacă ești într-o stație de autobuz, la coadă undeva, în înghesuială în Centrul vechi, masca sigur ajută pentru protecție împotriva coronavirusului”.

Citiți și: Elevii nu vor mai primi teste de salivă la şcoală

Șeful DSU face în continuare apel la răbdare dar şi la responsabilitate, mai ales că situaţia în România este pe un trend de scădere.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90