EcoMoto 930×122

microfon ascuns

Raed Arafat, spionat. S-a găsit un microfon ascuns în biroul său

Un microfon a fost găsit întâmplător în biroul în care își desfășura activitatea Raed Arafat. Potrivit antena3.ro, microfonul a fost poziționat sub un scaun aflat în birou.

Citiți și: Reacția lui Arafat după ce s-a decis că masca este neconstituțională

Descoperirea a fost făcută din greșeală, de o persoană venită la discuții în biroul șefului DSU.

Potrivit sursei citate, Raed Arafat a depus o plângere la DNA, iar ulterior aceștia au confirmat că microfonul  ar fi fost plasat în cadrul unei anchete penale derulate de procurorii DNA care viza activitatea șefului DSU.

Citiți și: Elevii nu vor mai primi teste de salivă la şcoală

La scurt timp, dosarul în care era vizată ancheta respectivă a fost clasat.

Astăzi, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că în urma găsirii unui microfon în biroul secretarului de stat Raed Arafat, Parchetul General a efectuat o verificare.

Pe acest subiect nu aş putea comenta mai mult, însă vă pot asigura că acordăm sprijin unităţilor de parchet în desfăşurarea oricărei anchete. Am acordat sprijin unităţii de parchet pentru desfăşurarea acestei anchete, aşa cum am făcut de fiecare dată când MAI a fost solicitat de către Parchet. Date despre anchetă, rezultatele anchetei şi orice alt detaliu – poate da Parchetul General”, a precizat Bode, în cadrul unei conferinţe de presă, citat de Agerpres.

Sursă: Antena3

Sursă foto principal: stiripesurse.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ionescu spune:

    Cred că l-au pus „prietenii” lui,mâncătorii de c…t de la Ghiță tv…

  • Marius spune:

    Mincinos.,ca de obicei!!! El si a pus singur!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90