930×122 CAPRA 5

covid-19

RAED ARAFAT PUNE PICIORUL ÎN PRAG. APEL CĂTRE ROMÂNI

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, face un apel către români: “Pentru cei care încă pun la îndoială faptul că infecția cu COVID-19 continuă, iar cifrele nu sunt în scădere. Iată ce s-a întâmplat în ultimele 4 zile:

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

-luni-349 de cazuri noi;

-marți- 325 de cazuri noi;

Citiți și: Argeș. Dezastrul demografic continuă

-miercuri-270 de cazuri noi;

-azi, joi-392 de cazuri noi.

Până acum, din păcate, am depășit 850 de decese.

Pe plan mondial până acum s-au confirmat 3.846.226 de persoane și au decedat, din păcate, 265.873 de persoane, iar pandemia este doar la începutul ei.

De aceea, solicităm în continuare oamenilor să aibă grijă, să aibă răbdare, să fie înțelepți și să respecte în continuare regulile de distanțare, indiferent cât de greu le este și indiferent ce păreri sau „trăzneli” citim pe rețelele de socializare sau ascultăm în spațiul public.

Am ajuns la o fază hilară încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine și ni se induce în continuare ideea că nu ar mai fi nevoie de măsuri și ideea că totul este bine și că măsurile care au fost luate ar fi fost nejustificate și incorecte.

Unii chiar încearcă să convingă populația că boala nu ar exista și că totul ar fi o invenție și o conspirație, însă mă întreb dacă vreunul dintre aceștia se va simți pentru un moment responsabil pentru îmbolnăvirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false și manipulative răspândite de acesta.

Eu vă rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă, indiferent ce vi se spune, pentru că regretul vine prea târziu și cu costuri care pot fi foarte mari!”, scrie Raed Arafat pe pagina sa oficială de socializare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90