EcoMoto 930×122

coronavirus

RAED ARAFAT, MESAJ PENTRU „PLIMBĂREȚI”: VIRUSUL NU SE VEDE, NU SE SIMTE ȘI NU ARE GUST CA SĂ-L EVITAȚI

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, are un mesaj pentru românii care au ieșit astăzi la plimbare sau la grătare în ciuda apelurilor pe care autoritățile le fac pentru ca populația să rămână în case în această perioadă de răspândire a noului coronavirus.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

„Mai multe persoane au sunat să spună că sunt prea mulți care au ieșit la plimbare și la grătare, fiind vremea frumoasă.

În această perioadă, rămânerea acasă și evitarea activităților care pot să vă expună și să expună familiile voastre sunt extrem de importante. Virusul nu se vede, nu se simte și nu are gust ca să-l evitați. Acesta se evită numai prin măsurile de izolare și distanțare socială.

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

Evitați expunerea persoanelor vârstnice din familiile dumneavoastră la acest risc printr-un comportament responsabil!

Vă rog mult evitați la maxim activitățile care nu sunt esențiale în această perioadă!”, a scris cu puțin timp în urmă Raed Arafat pe pagina sa de socializare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3