930×122 CAPRA 5

raed arafat

Elevii nu vor mai primi teste de salivă la şcoală

Elevii nu vor mai primi teste de salivă la şcoală.

Citiți și: Raed Arafat, spionat. S-a găsit un microfon ascuns în biroul său

Raed Arafat a anunțat că achizitia privind testele de salivă pentru şcoli este blocată. Cauza ar fi o firmă dintre cele participante la licitaţie, care a depus contestaţie în instanţă.

Arfat precizează că IGSU nu va semna niciun contract subsecvent până la o primă decizie a instanţei de judecată.

Citiți și: Sosesc testele de salivă în școli!

Din păcate, am fost anunţaţi, pe 5 decembrie, de Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate, că achiziţia privind testele de salivă pentru şcoli a fost contestată de una din firmele participante. Asta ne obligă să nu mai semnăm niciun contract până iese prima decizie a primei instanţe”, spune șeful DSU.

Până când CNSC nu se va pronunța asupra acestui caz, IGSU nu va putea semna săptămâna asta contractele subsecvente, a mai anunțat Arfat.

Sperăm că avem decizia cu celeritate. Sunt oferte, sunt companii care au promis că vor aduce teste. (…) Din păcate (elevii nu vor testa zilele următoare – n.r.), doar dacă unele şcoli au stocuri”, conchide Raed Arafat.

Sursă: Mediafax

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90