930X122 MAIA

raed arafat

Arafat a lansat barca „Esperanza” la apă. „O începere a normalizării vieţii”

Raed Arafat, invitat ieri seară la emisiunea Marius Tucă Show de pe postul TV Aleph News, a făcut o serie de declaraţii optimiste legate de diminuarea epidemiei Covid-19 în România.

Citiți și: Raed Arafat, spionat. S-a găsit un microfon ascuns în biroul său

„Dacă mergem bine cu vaccinarea, cred că în vara acestui an către toamnă o să începem să vedem o începere a normalizării vieții noastre. În speranța că nu apare o tulpină care nu răspunde la vaccin”, este de părere Arafat.

Secretarul de Stat apreciază că măsurile impuse au fost bune şi au dus la scăderea numărului de cazuri, până la un palier care permite spitalelor să „respire”.

Citiți și: Arafat, despre ridicarea restricțiilor în România

„Această stabilitate rămâne fragilă și dacă nu respectăm regulile, poate crește (n.r. – rata de infectare). E bine să păstrăm măsurile concomitent cu vaccinarea”, atenţionează Arafat.

(Foto: descriptiv / Sursa: alephnews.ro)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90