EcoMoto 930×122

raed arafat

ARAFAT, DESPRE LIBERTATEA ÎN PANDEMIE: „DACĂ FACI INFARCT ŞI NU VREI SĂ TE TRATEZI, E DREPTUL TĂU”

Raed Arafat a vorbit la Digi24 despre perioada complicată prin care trecem, în contextul în care cele 555 de cazuri noi, raportate ieri, plasează România pe primul loc la noi infectări, la nivelul întregii Uniuni Europene.

Citiți și: Raed Arafat, spionat. S-a găsit un microfon ascuns în biroul său

Şeful DSU consideră că sunt campanii bine coordonate împotriva anumitor măsuri, cum ar fi cea a purtării măştii de protecţie. Îndeamnă cetăţenii să fie cooperanţi cu autorităţile şi să nu mai asculte „toate prostiile care circulă pe reţelele sociale”.

Arafat atrage atenţia asupra libertăţilor şi cum ar trebui ele înţelese în acest context.

Citiți și: Arafat, despre ridicarea restricțiilor în România

„Dacă era o boală care era individuală, adică o problemă cardiacă, nu vreau să mă internez, nimeni nu poate să te forțeze, este libertatea ta. Dacă ai infarct și nu vrei să te trateze medicul, e libertatea ta. Îți explică medicul și se uită la tine, din păcate, cum poate chiar mori în fața lui. Dar nu poate să facă nimic. E dreptul tău. În această situație, când tu transmiți la alții boală, deja e discutabil dacă e doar libertatea ta ca individ sau trebuie să iei în considerare și libertatea celorlalți.”, a declarat medicul.

(Sursa: digi24.ro)

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90