930×122 CAPRA 5

raed arafat

Video – Raed Arafat face publice imagini dramatice dintr-un spital Covid

Raed Arafat, șeful DSU, a publicat astăzi, pe pagina sa oficială de Facebook, un clip video care arată situația reală cu care se confruntă sistemul medical din România, în plină pandemie. Imaginile sunt filmate în Spitalul Clinic de Urgență Târgu- Mureș.

Citiți și: Raed Arafat, spionat. S-a găsit un microfon ascuns în biroul său

Acest scurt film vă arată situația reală din interiorul sistemului medical, la nivelul unităților de primiri urgențe. Poate îl distribuiți la cât mai mulți prieteni ca să înțeleagă care este realitatea, și ca să facă parte din marea echipă care încearcă să ajungă la normalitate cât mai repede. Când vorbesc de „marea echipă”, aceasta ne include pe toți, cetățeni, societate civilă și autorități locale și centrale!”, este mesajul transmis de Raed Arafat.

În imagini apar foarte mulți pacienți conectați la aparatele de oxigen. Mai mulți medici au declarat că, în ultima perioadă, numărul cazurilor grave a crescut semnificativ.

Citiți și: Arafat, despre ridicarea restricțiilor în România

Medic Specialist Medicină de Urgență: „Situația actuală în spital, și vorbesc despre serviciul de urgență unde lucrez, începe să fie tot mai grea, iar spațiul să fie tot mai aglomerat, atât în zona cu pacienți infectați cu Covid, cât și în zona non-covid. Avem tot mai mulți pacienți în stare gravă. Cazurile au început să crească în ultimele două, trei săptămâni, dar exponențial în ultima săptămână. Impresia noastră este că acum, cazurile sunt mult mai grave.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90