930 x122 grota rece

restricții

STAREA DE ALERTĂ AR PUTEA FI PRELUNGITĂ DUPĂ 15 IUNIE

Starea de alertă ar putea fi prelungită după jumătatea acestei luni. Vestea vine de la ministrul Sănătății, în contextul în care data de 7 iunie fost a treia zi consecutivă când s-a înregistrat un număr mare de noi cazuri, fiind anunțate oficial 189 de îmbolnăviri, față de 187 în ziua precedentă, deși au fost făcute cu 5.000 de teste mai puțin.

Citiți și: Chin pentru șoferi! Se lucrează pentru Autostradă. Este haos pe drum

„Până în 15 iunie încă suntem în stare de alertă, iar evoluția din aceste zile va decide, la nivelul Comitetului Național pentru Situații de Urgență, prelungirea sau nu a stăriii de alertă. Dacă nu o să mai fie stare de alertă o să avem relaxare, deși mi-e greu să cred acest lucru. Ne trebuie o evaluare completă, iar 15 iunie nu cred că va fi data la care să nu mai prelungim starea de alertă, având în vedere și evoluția, focarele noi și faptul că încă avem o transmitere în comunitate”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la postul B1TV.

(Foto: descriptiv)

Citiți și: Argeș. Restricții pe cel mai aglomerat drum din țară!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3