930×122 CAPRA 5

mizerie

CURTEA FOSTULUI SEDIU AL PDL ARGEȘ MUSTEȘTE DE GUNOAIE! VEZI GALERIE FOTO!

În plin centrul Piteştiului, pe bulevardul „Republicii”, peste drum de Galeria de Artă, este un adevărat focar de infecţie. În curtea fostului sediu județean al PDL Argeș zac de luni bune, după ce democrat-liberalii au fost scoşi din clădirea retrocedată, mormane de gunoaie, care, susţin vecinii, au făcut ca numărul şobolanilor şi al câinilor din zonă să crească. Imaginile sunt înfiorătoare: printre buruieni crescute la întâmplare poţi vedea haine, cutii, lăzi, hârtii și panouri cu însemne de partid.

Citiți și: Poliția Română, anunț de ultimă oră! Se întâmplă la Pitești!

Proprietarul clădirii vecine cu cea care a adăpostit sediul PDL ne-a spus că imobilul pare abandonat, degradându-se de la o zi la alta. Cel mai deranjant este, însă, focarul de infecţie din curtea care desparte proprietatea acestuia de fostul sediu al pedeliştilor argeşeni.

Proprietarii sunt cei care au datoria de a face curat și de a întreține clădirea. Primăria poate să îi sancţioneze dacă nu se achită de aceste obligaţii. Ca de obicei, însă, instituția condusă de Tudor Pendiuc nu mișcă un deget.

Citiți și: Bătaie de joc în Pitești. ,,Sfidează josnic toți locuitorii din zonă!”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3