EcoMoto 930×122

pdl

CĂTĂLIN TEODORESCU: „USL ESTE O RABLĂ CARE SE TÂRÂIE PE DRUM ŞI DIN CARE MAI PICĂ UN MINISTRU”

Deputatul Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş, a spus astăzi, în conferinţa de presă a partidului, că „ţara este în criză”, vorbind despre criza din interiorul USL.

Citiți și: Pitești: Ce vrea să facă Primăria în fostul sediu PDL pe care dă un milion de euro!

Teodorescu apreciază că asistăm la „cea mai mare ciolaniadă” de după Revoluţie şi că „USL arată ca o rablă care se târâie pe drum şi din care mai pică, din când în când, câte un ministru”.

„Este o luptă uriaşă în interiorul USL pentru ciolan, pentru influenţă. Nu are nicio legătură tot acest joc politic cu ceea ce s-a promis în campania electorală! USL abuzează de încrederea pe care i-au acordat-o cetăţenii şi a aruncat ţara în haos. Nici vorbă acum de un trai mai bun, de locuri de muncă, de preţuri mai mici sau de stabilitate, cum au promis! În schimb, asistăm la incompetenţă şi minciuni pe bandă rulantă!”, a declarat Cătălin Teodorescu, deputatul adăugând că PNL nu poate pur şi simplu să iasă de la guvernare pentru a i se alătura opoziţiei, ci „va trebui să explice de ce a generat haos politic”.

Citiți și: ÎN ARGEȘ, PSD A BĂTUT MĂR PDL-UL LA BANI

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90