Donaris 930 x 122

bratu

PENIBIL! BRATU ŢINE CU DINŢII DE SCAUN!

Deputatul Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş, a anunţat ieri că Gabriel Bratu va rămâne fără mandatul de consilier judeţean deoarece acesta a pierdut contestaţia pe care a făcut-o la decizia de excludere din partid.

Citiți și: Pitești: Ce vrea să facă Primăria în fostul sediu PDL pe care dă un milion de euro!

Contestaţia a fost depusă de Bratu la forurile decizionale superioare ale PDL, aşa că Teodorescu afirmă că decizia de excludere și din Consiliul Judeţean ar trebui să fie pusă în aplicare în prima şedinţă a acestui for. Însă Florin Tecău (PSD), preşedintele Consiliului Judeţean, a declarat astăzi că o astfel de variantă nu va putea fi luată în calcul, fiindcă Bratu a atacat decizia PDL şi în justiție: „Până la finalizarea procesului nu putem să vacantăm locul de consilier judeţean, aşa spune legea. Gabriel Bratu a contestat în instanţă faptul că aleşii locali îşi pot pierde mandatul dacă sunt daţi afară sau pleacă din partidul pe listele căruia au fost aleşi, dar parlamentarii nu păţesc nimic în aceleaşi situaţii. Vom aştepta decizia instanţei.”

La cum se mişcă instanţele de judecată din România, se pare că Bratu îşi va încheia liniştit mandatul de consilier judeţean, care este valabil până în 2016.

Citiți și: RUINA DIN CENTRUL PITEŞTIULUI

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90