SMART KIDS 930X122

excludere

EXCLUDEREA LUI BRATU DIN PDL, VALIDATĂ CU UN PROCENT ZDROBITOR

Consiliul de Coordonare Județean al PDL Argeș s-a întrunit sâmbătă în sala Aula Magna a Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești. Potrivit conducerii partidului, la ședință au participat 350 de persoane (aleșii locali ai PDL, componenții Biroului Permanent Județean și membrii de drept ai Consiliului).

Citiți și: Oficial. Ana Stan și Gelu Tofan, „exmatriculați” din PNL Argeș!

Pe ordinea de zi s-a aflat și validarea excluderii din PDL a consilierului județean Gabriel Bratu, dat afară din partid în urma unei decizii luată acum mai puțin de o lună de Biroul Permanent. Nu mai puțin de 78% dintre cei prezenți, conform conducerii PDL Argeș, au votat pentru excluderea acestuia. Au fost validate și excluderile din partid ale consilierilor locali Gheorghe Vișan (comuna Mărăcineni) și Vasile Nica (comuna Valea Danului).

Amintim că, potrivit președintelui PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu, două sunt motivele pentru care Gabriel Bratu a fost dat afară din partid: indisciplina, mai exact faptul că au existat situații în care Bratu a votat în Consiliul Județean în altă manieră decât stabilise partidul, și distanțarea acestuia de PDL, prin neimplicarea în activitățile democrat-liberalilor. Bratu provine din fostul Partid Democrat și a ocupat o perioadă funcția de inspector școlar general al județului Argeș.

Citiți și: (UPDATE) DORIN MĂRĂȘOIU, DAT AFARĂ DIN PSD

În aceeași ședință s-a decis constituirea Ligii Aleşilor Locali PDL din Argeș, cu următoarea structură de conducere: preşedinte – Virgil Baciu (primarul comunei Corbi), preşedinte executiv – Liviu Florian Nastase (primarul comunei Căteasca) și vicepreşedinţi – Nicolae Barbu, Dragoş Boncea, Gheorghe Drăgan şi Gheorghe Purcaru.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3