Donaris 930 x 122

excludere

GABRIEL BRATU, DAT AFARĂ DIN PDL!

Gabriel Bratu a fost exclus din Partidul Democrat Liberal.

Citiți și: Oficial. Ana Stan și Gelu Tofan, „exmatriculați” din PNL Argeș!

Decizia a fost luată aseară de conducerea PDL Argeș. Președintele formațiunii politice, deputatul Cătălin Teodorescu, precizează pentru ePitești că două sunt motivele excluderii: indisciplina, mai exact faptul că au existat situații în care Bratu a votat în Consiliul Județean în altă manieră decât stabilise partidul, și distanțarea acestuia de PDL, prin neimplicarea în activitățile democrat-liberalilor. Potrivit lui Teodorescu, decizia de excludere a fost luată cu o majoritate absolută de voturi. Liderul PDL Argeș spune pentru ePitești că a existat un singur vot împotriva excluderii și nicio abținere. Cătălin Teodorescu mai afirmă că locul lui Gabriel Bratu în Consiliul Județean va fi luat de Iulian Frățică. Acesta a mai fost consilier județean.

Bratu provenea din fostul Partid Democrat și a ocupat o perioadă funcția de inspector școlar general al județului Argeș.

Citiți și: (UPDATE) DORIN MĂRĂȘOIU, DAT AFARĂ DIN PSD

În aceeași ședință, Ion Baicea, primarul orașului Costești, a fost înlocuit de la conducerea organizației locale a PDL-ului. Până la organizarea de alegeri PDL Costești va fi condus interimar de Ilie Ion.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90