Donaris 930 x 122

evidența persoanelor

EVIDENȚA PERSOANELOR PITEȘTI ÎȘI MUTĂ SEDIUL

Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor a Municipiului Piteşti va avea în curând un nou sediu.

Citiți și: Poliția Română, anunț de ultimă oră! Se întâmplă la Pitești!

Primăria a finalizat, prin Serviciul de Exploatare a Patrimoniului Municipiului (SPEP) Pitești, lucrările de amenajare a spațiilor în care va funcționa noul sediu al Direcției. Acesta va fi situat pe strada Victoriei, într-o clădire care a aparținut defunctei SC Termoficare 2000 SA Piteşti.

Potrivit proiectului, la parterul clădirii vor fi şase birouri pentru primirea de documente, un ghişeu pentru informaţii şi eliberări de acte, o sală de aşteptare şi grupuri sanitare. La mansardă vor fi alte cinci birouri şi spaţii tehnice.

Citiți și: Pitești. Locatarii de pe Strada Mare terorizați

Data de la care va deveni funcțional noul sediu urmează să fie anunțată de municipalitate.

Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor a Municipiului Piteşti a avut inițial sediu în fosta Casă a Căsătoriilor. După retrocedarea acesteia către proprietarii de drept, Direcţia şi-a desfăşurat activitatea în două locuri: Serviciul de Evidență a Persoanelor – la parterul unui bloc de pe Calea Craiovei, iar Serviciul de Stare Civilă – în noua Casă a Căsătoriilor, de pe bulevardul I.C. Brătianu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3