Kaia 930 x 120

direcția de asistență socială

DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ PITEȘTI ÎȘI MUTĂ SEDIUL

Direcţia de Asistenţă Socială Pitești își mută sediul. Instituția va avea un nou sediu la parterul blocului D5B de pe bulevardul Republicii, nr. 117B.

Citiți și: ITM Argeș: 25 de ani de apărare a drepturilor muncitorilor în România

Spațiul, de 402,73 de mp, va fi transmis din administrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești (serviciu al Primăriei) în administrarea Direcției.

Protocolul de predare-primire va fi încheiat în termen de 30 de zile de la adoptarea astăzi, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local, a unui proiect de hotărâre care prevede transmiterea spațiului din administrarea SPEP în administrarea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești. Primăria va anunța din timp data de la care Direcția va funcționa în noul sediu.

Citiți și: Aproape 8,5 milioane de € pentru refacerea ,,Casei Albe” din Pitești

Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești s-a ocupat de amenajarea spațiului, spațiu cu o valoare de inventar de 1.094.000 de lei.

În prezent, Direcţia de Asistenţă Socială funcţionează într-un spaţiu închiriat în clădirea în care se află şi Inspectoratul Județean în Construcţii Argeş, pe bulevardul I.C. Brătianu, în vecinătatea Business Forum și a fostului restaurant Colibri (foto).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90