SMART KIDS 930X122

araxy negoșanu

VESTE BUNĂ PENTRU NOUA DIRECTOARE

Veste bună pentru noua directoare. Nou înfiinţatul Centru Cultural Judeţean Argeș va avea oficial sediu din această lună.

Citiți și: Schimbare la Jandarmeria Argeș

În şedinţa ordinară în plen de la sfârșitul acestei luni a Consiliului Judeţean (joi, 25 mai, de la ora 15) va fi aprobată darea în administrare pentru Centrul condus ca director interimar de Araxy Negoşanu (foto) a întregii clădiri din cartierul piteștean Găvana în care pe vremuri a funcționat cinematograful Lumina.

Clădirea a fost renovată, iar în spaţiul pe care îl va primi Centrul Cultural Județean Argeș va avea la dispoziţie sediul propriu-zis şi o sală multifuncţională, care va putea găzdui spectacole și expoziţii.

Citiți și: Pitești: Noi evenimente la Centrul Cultural

Amintim că în luna aprilie 2017 Araxy Negoşanu, care provine de la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești, a fost numită director interimar al Centrului Cultural Judeţean Argeș până la organizarea concursului pentru acest post. Centrul Cultural Județean Argeș a apărut prin fracționarea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş. (Sursă foto: Facebook) 

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 pe 90 Costache