930×122 CAPRA 5

araxy negoșanu

VESTE BUNĂ PENTRU NOUA DIRECTOARE

Veste bună pentru noua directoare. Nou înfiinţatul Centru Cultural Judeţean Argeș va avea oficial sediu din această lună.

Citiți și: Noi evenimente de interes la Centrul Cultural Pitești

În şedinţa ordinară în plen de la sfârșitul acestei luni a Consiliului Judeţean (joi, 25 mai, de la ora 15) va fi aprobată darea în administrare pentru Centrul condus ca director interimar de Araxy Negoşanu (foto) a întregii clădiri din cartierul piteștean Găvana în care pe vremuri a funcționat cinematograful Lumina.

Clădirea a fost renovată, iar în spaţiul pe care îl va primi Centrul Cultural Județean Argeș va avea la dispoziţie sediul propriu-zis şi o sală multifuncţională, care va putea găzdui spectacole și expoziţii.

Citiți și: Pitești. Evenimente în spiritul sărbătorilor de iarnă la Centrul Cultural

Amintim că în luna aprilie 2017 Araxy Negoşanu, care provine de la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești, a fost numită director interimar al Centrului Cultural Judeţean Argeș până la organizarea concursului pentru acest post. Centrul Cultural Județean Argeș a apărut prin fracționarea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş. (Sursă foto: Facebook) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3