930 pe 122 COSTACHE

campulung

“La Câmpulung trebuie făcută administrație cu știință de carte, profesionalism și respect.”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: Argeș. Investiție de 28.000.000 de lei!

“La Câmpulung trebuie făcută administrație cu știință de carte, profesionalism și respect.”

În cadrul unei conferințe de presă susținută în Câmpulung Muscel, deputatul Simona Bucura-Oprescu, președinte interimar al organizației municipale, a vorbit despre necesitatea unei administrații locale orientată spre cetățean și spre dezvoltare.

Citiți și: PSD a lansat Campania „Stop violenţei împotriva femeilor”

„Vrem să fim vocea câmpulungenilor în Consiliul Municipal din Câmpulung Muscel pentru ca nevoile acestora să fie cunoscute și apărate în Consiliul Local. La Câmpulung nu avem timp de spectacol! La Câmpulung trebuie făcută administrație cu știință de carte, profesionalism și respect”, a declarat deputatul Simona Bucura-Oprescu.

De asemenea, deputatul Simona Bucura-Oprescu a avut și un mesaj special pentru primarul Elena Lăsconi:

 

Donaris 555×222

Comentarii

4 comentarii

 • mihnea spune:

  Tot judetul a fost condus de PSD de peste 30 de ani,rezultatele sunt dezastruase: drumuri judetene mai proaste nu cred ca se mai gasesc in tara,spitale vechi si nemodernizate,scoli cu WC in fundul curtii(aceleasi de pe timpul lui Ceasca).Stiu ca nu o sa-mi publicati comentariu…Adevarul doare…

 • Gancea Viorel spune:

  O solutie este si ARN, Alianta Renasterea Nationala, adica bani si proiecte publice doar pentru cetatean.

 • Vilut spune:

  Doamna politruc …fapte nu vorbe!!!!

 • Un cetatean spune:

  Hopa….a iesit Tantica la rampa! Acum au început să scoată capul toți ….! Se vede ce a facut PSD de a lungul anilor in intreg județul!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90