NOR CURIER 930X122

blonde

ÎN PARTIDUL LUI BĂSESCU NU SE MAI POARTĂ BLONDELE!

După blondele Elena Udrea şi Ruxandra Dragomir, prezente acum două săptămâni la conferinţa de presă a Partidului Mişcarea Populară Argeş, astăzi a venit rândul unei alte reprezentante a sexului frumos să apară în faţa jurnaliştilor.

Citiți și: POLITICIENII CU CELE MAI MULTE LIKE-URI DE ANUL NOU

La conferinţa susţinută de Daniel Dragomir (preşedintele filialei judeţene) şi de Cătălin Bulf (preşedintele PMP Piteşti) a participat şi o tânără de 28 de ani, Lavinia Teodorescu, o brunetă care a terminat Facultatea de Sociologie, dar care lucrează pe un post de consultant financiar la o bancă din Piteşti şi care este şi trainer în diverse programe ale Petrom. Tânăra s-a limitat la a spune că îşi doreşte să ajute la crearea cât mai multor locuri de muncă şi să atragă tinerii în partidul de suflet al lui Traian Băsescu.

În aceeași conferință de presă Daniel Dragomir a anunţat că Ruxandra Dragomir, prim-vicepreşedinte al filialei argeşene, ar urma să candideze pe unul dintre primele 10 locuri ale PMP pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Pe de altă parte, Dragomir a anunţat organizarea un miting în Bucureşti, care va avea loc pe 15 martie, împotriva taxei de 7 eurocenţi la combustibili introdusă de Guvernul Ponta, miting la care vor participa circa 250 de argeşeni.

Citiți și: ELENA UDREA LA BLOC

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90