NOR CURIER 930X122

afişaj

LIPITORII DE AFIŞE AU ÎNCEPUT RĂZBOIUL!

Campania electorală pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale a început pe 3 octombrie, dar de abia acum aceasta pare să se mai fi animat în Argeş.

Citiți și: (UPDATE) IOHANNIS, VICTORIE ȘI ÎN ARGEȘ – REZULTATELE FINALE

Şi nu ne referim numai la vizitele candidaţilor prin judeţ, ci mai ales la afişajul electoral. Lipitorii de afişe duc un adevărat război pentru a ocupa cât mai multe spaţii pe panourile de afişaj electoral din Piteşti, de parcă nici stâlpii, nici zidurile nu le mai ajung, iar bannerele uriaşe care au apărut prin oraş ar fi insuficiente.

Pe panoul din zona centrală a Piteştiului, de lângă catedrala „Sfântul Gheorghe”, panoul de afişaj electoral este împărţit pe zone, cu număr de ordine. Teoretic, candidaţii ar trebui să aibă afişe doar pe căsuţa numerotată cu locul ocupat pe buletinul de vot. Degeaba!

Citiți și: ARGEȘUL VOTEAZĂ. BĂTĂLIA FINALĂ

Pe panoul respectiv sunt numai afişele a patru candidaţi: Klaus Iohannis de la ACL, Victor Ponta de la Alianţa PSD-UNPR-PC, Dan Diaconescu de la PP-DD şi Călin Popescu Tăriceanu de la PLR. Nu se respectă însă nicio regulă a jocului, iar afişele sunt puse de-a valma, ba chiar unii candidaţi au afişe mai multe. Campion la acest capitol este Victor Ponta. Cine face ordine?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90