Donaris 930 x 122

Miuţescu

Miuțescu, nici nu știi cât de mic începi să fii!

Miuțescu tremură: Șanse mari să piardă șefia PNL Argeș!

Apropiat al actualului lider al PNL Ludovic Orban, deputatul Adrian Miuțescu e acum pe cai mari (deocamdată!), deși încă este foarte contestat în interiorul PNL Argeș din cauza oamenilor de care s-a înconjurat și al stilului dictatorial de a-și impune voința. Dar lumea liderului PNL Argeș pare că începe să se năruie.

Consiliul Naţional al PNL a decis data Congresului partidului în 25 septembrie şi a ales comisia pentru organizarea acestui Congres care va fi condusă de Theodor Stolojan.

Mai întâi, însă, în perioada 1 iunie – 15 iulie vor avea loc adunările generale ale organizaţiilor locale, iar în perioada 1 iulie – 10 august vor avea loc conferinţele judeţene de alegeri. Ceea ce înseamnă că vor avea loc alegeri pentru stabilirea președinților în toate filialele înainte de bătălia de la vârf care se va da între Ludovic Orban și premierul actual Florin Cîțu, alte detalii: AICI –  Adio, Orban? Cîțu va candida pentru șefia PNL! „Voi câștiga!”

CÎȚU AR AVEA SUSȚINEREA PREȘEDINTELUI KLAUS IOHANNIS

Sunt surse din interiorul partidului care susțin că Florin Cîțu ar fi sprijinit de către președintele Klaus Iohannis, iar asta nu poate fi de bun augur pentru Ludovic Orban, și implicit nici pentru favoritul său din Argeș, Adrian Miuțescu. De ce? Pentru că la șefia PNL Argeș mai mult ca sigur va candida și argeșeanca Alina Gorghiu, fostă președintă a PNL la nivel național cu girul lui Klaus Iohannis, iar Alina Gorghiu și-a anunțat deja sprijinul (foto) pentru Florin Cîțu.

 

 

Alina Gorghiu (foto) deja și-a făcut simțită prezența în ultimul timp în media din Argeș, acest fapt întărind viitoarea candidatură a sa pentru șefia PNL Argeș.

Însă, pentru oamenii politici este importantă să simtă cum bate vântul pentru a rămâne în corabia câștigătoare. Cum vântul pare să îi bată bine de tot în spate lui Florin Cîțu, pare evident că liberalii argeșeni nu vor ezita, la o adică, să se dezică de „Micul Napoleon” Adrian Miuțescu și să urce cu arme și bagaje în corabia Alinei Gorghiu. Mai ales că mulți abia așteaptă să îi plătească lui Miuțescu niște polițe!

Nu este exclusă nici varianta ca, pentru a nu se face de râs, Miuțescu să îl bage la înaintare pe preferatul său Emanuel Soare, actual subprefect și fost prefect…care fie vorba între noi, pare a fi mult mai potent din toate punctele de vedere decât protectorul său.

Sursă foto 1: Octav Ganea / Inquam Photos

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90