New Profesional Consult 930 x 122

viceprimar

MOŞTEANU: „NU-L VOM VOTA PE APOSTOLICEANU VICEPRIMAR!”

Liderul USR-PLUS Argeş, Ionuţ Moşteanu, a făcut declaraţii cu privire la o posibilă alianţă cu PNL Argeş în consiliul local, însă aceasta depinde de opţiunea liberalilor de viceprimar la Piteşti. În cazul în care va fi propus Sorin Apostoliceanu, este extrem de probabil ca USR şi PNL Argeş să meargă la primărie în tabere adverse.

Citiți și: Halal exemplu! Viceprimar din Argeș, prins băut la volan

Moşteanu a declarat într-o conferinţă de presă că „USR Argeş va discuta despre crearea unei majorităţi alături de PNL, în contextul propunerii pentru postul de viceprimar.

 

Citiți și: Pitești: Tofan transpiră! Gorghiu și Coteț vor să-l „execute” din funcția de viceprimar

 

Nu-l vom vota pe Sorin Apostoliceanu! Sper că PNL are atâta înţelepciune, încât să îşi dea seama cât au pierdut susţinând un PSD-ist. Rămânem consecvenţi şi nu vom vota un om cu care nu avem valori comune, un om care când noi eram în strada, el susţinea hoţia„.

 

De la PNL, Mihai Coteţ ar fi cel mai potrivit – este de părere Moşteanu. Din partea propriei organizaţii, USR-PLUS îl va propune pe Mihai Mihăilescu pentru funcţia de viceprimar.

(Sursa Foto Print-screen Argeş TV / VIDEO: Facebook – Argeş TV)

Eco moto 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Sorin spune:

    Corect, USR are dreptate. când participi la un miting pentru susținerea lui Dragnea nu ai cum sa fi un om onest, modern, nicidecum viceprimarul Piteștiului.

  • Constantin spune:

    Bravo USR,rușine filialei pnl argeș care a preferat să racoleze un psd ist!!!

  • Bujie spune:

    Nici vorba sa votati tot un pesedist ca vice-primar!
    USL-ul este viu…

  • Vîrșescu Ionuț spune:

    Foarte bine, că vă delimitați de PSD.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3