SPALATORIE MURAY  930×122

pdl

PDL-iștii au prins gustul străzii!

Recent, PDL a inițiat și organizat primele sale acțiuni de stradă de când se află în opoziție. Inclusiv în Pitești democrat-liberalii au făcut marșuri de protest împotriva felului în care USL a întocmit bugetul de stat pentru anul viitor.

Citiți și: Apare o stradă nouă în Pitești

Se pare că le priește în stradă! Președintele partidului, Vasile Blaga, a anunțat astăzi, în Cluj, că PDL va recurge la „mişcări de stradă serioase” dacă majoritatea USL va aproba în Parlament legea amnistiei. Mișcări de stradă care ar fi dublate, după cum a mai informat Blaga, de intrarea democrat-liberalilor în grevă parlamentară.

Amintim că pe 5 decembrie câteva zeci de PDL-iști argeșeni, în fruntea cărora s-au aflat prim-vicepreședintele de la nivel central Cătălin Predoiu și liderul județean Cătălin Teodorescu, au mărșăluit prin centrul Piteștiului, între Piața Primăriei și Piața „Vasile Milea” (foto). Protestatarii au afișat un banner cu un mesaj referitor la amânarea de către Guvernul Ponta a construirii autostrăzii Pitești-Sibiu: USL autostrada Pitești-Sibiu a promis, acum subiectul este închis!!! Alte mesaje ale PDL-iștilor au fost următoarele: USL scumpește, românul plătește!, Bugetul sărăciei naționale, USL taxare până la capăt!, Bugetul de campanie al USL și Minus la Sănătate în țară, medicii pleacă afară!!!

Citiți și: Cadrele medicale anunţă proteste de amploare afară şi în spitalele publice

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Donaris 570×90