Donaris 930 x 122

pendiuc

PENDIUC SE AŞTEAPTĂ LA PRELUNGIREA PROGRAMULUI DE VOTARE

Ca de obicei, primarul Piteştiului, totodată președinte interimar al PSD Argeș, Tudor Pendiuc, a mers la vot la creşa din spatele Judecătoriei, aproape de locuinţa sa.

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

Edilul a venit cu soţia lui, Gabriela, şi cele două fiice ale lor, Emanuela şi Ariana, dar şi cu protejatul său, deputatul PSD Cătălin Rădulescu, deputat care a votat în aceeaşi secţie.

„Acesta este unul dintre cele mai importante momente de după Revoluţia din decembrie 1989 şi nu spun deloc cuvinte mari. Este important deoarece avem ocazia să votăm pentru pace şi bună înţelegere, pentru o Românie normală, europeană şi echilibrată. Putem face în aşa fel încât românilor să le fie drag de ţara lor, să le fie drag să trăiască aici. În Argeş a fost o campanie liniştită şi ne aşteptăm la o prezenţă mai mare spre seară. Nu ar fi exclus ca la unele secţii să se ceară prelungirea programului de votare (n.r. urnele se închid la ora 21, dar dacă vor mai fi alegători în secţii la ora închiderii acestora li se va permite să voteze).”, a declarat primarul.

Citiți și: Lovitură pentru fostul primar piteștean, Tudor Pendiuc

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90