930×122 CAPRA 5

pendiuc

Veste proastă pentru Pendiuc!

Veste proastă pentru Pendiuc!

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Guvernul a adoptat, în ședința de luni seară, o Ordonanță de urgență pentru a modifica Codul penal, după decizia Curții Constituționale care a stabilit că întreruperea termenului de prescripţie a răspunderii penale este neconstituţională.

Astfel, se pune de acord legislația cu decizia CCR, iar cei care sperau să scape de condamnare, precum fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, judecat în dosarul Publitrans, pot fi acum trași la răspundere.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Reamintim că joi Curtea Constituţională a admis o sesizare referitoare la întreruperea termenului de prescripţie a răspunderii penale, declarând neconstituțional un articol din Codul Penal ce permite întreruperea cursului prescripției odată cu administrarea de noi probe de către procurori. Dacă se menținea prevederea, mulți dintre cei cercetați pentru fapte de corupție ar fi scăpat de condamnări.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3