EcoMoto 930×122

simona bucura oprescu

„Politica și administrația nu înseamnă jocuri de cuvinte, ci responsabilitate și implicare”

„Politica și administrația nu înseamnă jocuri de cuvinte, ci responsabilitate și implicare”.

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Programul de internship al Camerei Deputaților este în plină desfășurare în perioada 11 octombrie – 10 decembrie!

„În calitate de președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și amenajarea teritoriului am șansa de a avea doi interni în cadrul comisiei. Spun „șansa” pentru că atât eu, cât și politica de mâine avem nevoie de sclipirea acestor tineri entuziaști.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

Și avem datoria de a le păstra viu acest entuziasm, arătându-le că politica și administrația nu înseamnă simple jocuri de cuvinte, ci multă responsabilitate și implicare. În cadrul Comisiei pentru Administrație Publică din Camera Deputaților, internii noștri învață în această perioadă modul de lucru al comisiei, dar și elemente legislative de bază, precum Codul Administrativ.

Le urez mult spor în activitate, deoarece urmează o perioadă intensă, care sunt sigură că le va schimba perspectivele într-un mod pozitiv!”, transmite deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90