930×122 CAPRA 5

simona bucura oprescu

SIMONA BUCURA OPRESCU: DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC, GUVERNUL PNL ESTE UN DEZASTRU

„Din punct de vedere economic, Guvernul PNL este un dezastru”, scrie Simona Bucura Oprescu într-o postare pe Facebook.
 Deputatul  PDS de Mioveni critică o serie de măsuri ale actualei guvernări:
Pe lângă punerea pe butuci a unor întregi sectoare de activitate și creșterea numărului de șomeri, Guvernul PNL împrumută și sume mari de bani a căror cheltuire nu o justifică în niciun fel!
De la începutul anului până în mai, Guvernul PNL a mai adăugat la datoria publică 55 miliarde de lei față de finalul anului 2019, fără să dea socoteală ce a făcut cu banii!
Ca pondere în PIB, datoria statului a ajuns la 39,9% la finalul lunii mai 2020, iar estimările indică că România va depăşi o datorie publică de 45% din PIB la finalul acestui an.
Neavând credibilitate nici în exterior, Guvernul plăteşte în continuare dobânzi mai mari atunci când se împrumută, România fiind penalizată din cauza stării finanţelor publice, inflaţiei şi posibilităţii scăpării deficitului public de sub control„.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA