Donaris 930 x 122

simona bucura oprescu

Simona Bucura-Oprescu, mesaj special de Ziua funcționarului public

Comunicat de presă- PSD Argeș

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

Simona Bucura-Oprescu, mesaj special de Ziua funcționarului public.

23 iunie este Ziua funcționarului public. Instituită prin Legea nr.145/2016, aceasta particularizează la nivel național Ziua Naţiunilor Unite pentru Serviciul Public, declarată ca atare de ONU cu scopul de a promova valoarea și virtutea serviciului public pentru comunitate, de a sublinia contribuția serviciului public în procesul de dezvoltare, de a recunoaște munca funcționarilor publici și a încuraja tinerii să urmeze o carieră în sectorul public.

Citiți și: Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu – în dialog european la Bruxelles

„Exercitarea funcției publice, desfășurată cu responsabilitate, competență și preocupare pentru perfecționare continuă, trebuie să se manifeste cu bună credință și în spiritul jurământului depus, acestea fiind garanția unui sistem administrativ valoros.

Activitatea funcționarilor publici trebuie la rându-i recunoscută și sprijinită de autorități, instituții și cetățeni într-un efort comun de realizare a unui serviciu public cât mai eficient.

Le transmit cu această specială ocazie tuturor funcționarilor publici aprecierea mea, urări de sănătate și putere de muncă și să rămână profesioniști și dedicați!”, este mesajul transmis de către Simona Bucura-Oprescu, deputat de Argeș și președinte al Comisiei pentru administrație publică amenajarea teritoriului din Camera Deputaților.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • vica spune:

    Si sectorul asta privat de la care mulgeti voi bani ,are si el o zi stabilita prin lege cum aveti voi astia din sectorul public care va ocupati cu timpul liber??!!!
    Ai lucrat madame vreo zi in sectorul privat?
    Stiu raspunsul ,se si vede dupa dispretul pe care il afisezi!

  • Laura spune:

    V-ați saturat de salarii babane, de vouchere de vacanță, de zile libere , toate plătite de cei care muncesc la privat. Nu vă e mă rușine , când voi primiți 20 000 de lei pe lună și un amărât la privat ia 1 500 de lei. În mână îi ia pe toți, cu toată mâna. Și mai aveți tupeul și nerușinarea să vorbiți fără pic de jenă.

  • Oprea spune:

    Funcționarii publici , marea majoritate numiți politic , sunt ca o familie extinsă în toată țara , soț, soție, nași, fini, amante, toți atârnați de banul public care e mult și sigur. Când te duci la ghișeu ești umilit, pentru că deranjezi. Când suni la telefon te ceartă, pentru că insiști. Și vine doamna din articol și ne spune din nou povești, din lumea ei fără griji financiare. Și numele ei Oprescu spune să te oprești, e doar de bun simț.

  • Florin spune:

    Funcționarul public e un neam mai mare numit PSD din care faci parte pe salari pe care nu le meritați uni dintre voi ați fost angajați să plimbați mapa la alti și vă credeți funcționari

  • Mihnea spune:

    Doamna Bucura si sotul au lucrat doar la PSD si in functii numite e la judet si parlament!Ii cunosc foarte bine.Singura calificare a dansilor este vorbitul si pupatul pantofilor sefilor PSD de la Bucuresti!Din cauza unora ca eu am si plecat din tara,toate posturile din administratie sunt ocupate de asemenea indivizi!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90