930 x122 grota rece

simona bucura oprescu

SIMONA BUCURA OPRESCU (PSD): GUVERNUL CÎȚU LE FACE ROMÂNILOR SĂRBĂTORILE MAI TRISTE!

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Când PSD atenționa că liberalii și aliații lor au în vedere măsuri de austeritate, Orban, Cîțu și alți lideri vocali ai PNL vorbeau despre reveniri în “V” ale economiei și că va curge lapte și miere, afirmă deputatul de Argeș al PSD Simona Bucura Oprescu.

Secretarul executiv al PSD Argeș mai arată că nici nu a intrat bine în pâine Guvernul Cîțu, „că avem parte de primele măsuri care anunță – ce să vezi? – tocmai austeritate!”.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!


„Aflăm că veniturile bugetarilor vor fi înghețate, la fel și indemnizația de hrană, sporurile, voucherele de vacanță și salariile profesorilor; aflăm că salariul minim crește cu numai 3% (o bătaie de joc la adresa salariaților din mediul privat) și nici vorbă de zero taxe pe salariul minim; iar pensiile pe contributivitate vor crește abia din septembrie cu doar 8%, în vreme ce alocațiile pentru copii nu vor crește cu 40% în anul 2021, așa cum prevedea ordonanța de eșalonare, ci doar cu 20%. În schimb, anul nou începe cu scumpiri la energie, carburanți, țigări etc.

Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR condus de Cîțu le face românilor sărbătorile mai triste, pregătind deja un an 2021 cu restricții, austeritate și viață mai scumpă!„, declară Simona Bucura Oprescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Constantin spune:

    Hai ne lași cu gargara asta??? Erau mai buni Dragnea și Viorica?!

  • mihnea spune:

    Vreau sa stiu si eu Simona de ce un muncitor la cablaje castiga 1400 lei si un functionar la primarie sau CJ 6000 sau 7000 lei?De ce un pensionar castiga 800 lei si domnul procuror B castiga 78000 lei?Asta e socialism sau comunism?Fa comunism daca esti comunista,pe vremea lui Ceausescu un muncitor castiga 2000 lei iar directorul 4000 lei.Nu iti este rusine obrazului?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3