930×122 CAPRA 5

dacia

Simona Bucura-Oprescu: Susținerea Dacia – o prioritate a mandatului meu!

Comunicat de presă

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Simona Bucura-Oprescu: Susținerea Dacia – o prioritate a mandatului meu!

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, a avut ieri o întrevedere cu Directorul pentru Afaceri Publice al Renault Group, Bruno Vincent, care a fost însoțit de Cristian Nevzoreanu – Director Comunicare și Afaceri Publice Renault Group România, și de Cornel Mănucu – Director adjunct Afaceri Publice.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, lăudată la Simfonie de ambasadori!

„Protejarea locurilor de muncă, provocările legate de trecerea la automobilele nepoluante, lansarea de noi modele Dacia, dar și a Daciei Bigster, infrastructura rutieră, trecerea la Euro 7 reprezintă subiecte de interes despre care am discutat pentru menținerea și dezvoltarea Dacia în România.

Așa cum am făcut-o și până acum, susținerea Dacia este și rămâne o prioritate a mandatului meu!”, transmite deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90