930×122 CAPRA 5

psd

„Testarea extinsă este singura alternativă prin care se pot ține școlile deschise”

„Testarea extinsă este singura alternativă prin care se pot ține școlile deschise”

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

PSD cere Guvernului să înceapă imediat pregătirea noului an școlar, un an școlar în care să se pună accent pe testarea extinsă a elevilor și a profesorilor, care să mențină școlile deschise și să permită accesul copiilor la educație, afirmă deputatul de Argeș al PSD, Remus Mihalcea. 

România nu își mai permite să rateze un nou an școlar din cauza deciziilor haotice și a certurilor din coaliția de guvernare cu privire la tipul testelor anti-Covid care să fie folosite în sistemul de învățământ!

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Testarea extinsă este singura alternativă, practicată peste tot în Europa, prin care se pot ține școlile deschise.

Vaccinarea și testarea trebuie să se completeze reciproc, iar Guvernul trebuie să prezinte public, în cel mai scurt timp, ce decizie a luat în această privință și ce măsuri va întreprinde în perioada de vacanță pentru organizarea testării în unitățile de învățământ, după modelul celorlalte state europene”, declară Remus Mihalcea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3