930 x122 grota rece

europarlamentare

PREMIERĂ ÎN ARGEȘ: UN OLANDEZ VA VOTA LA EUROPARLAMENTARE

Potrivit legii, cetăţenii străini care îşi desfăşoară activitatea în Argeş pot vota pentru alegerea eurodeputaţilor, pe 25 mai, dacă au făcut o cerere specială în acest sens la primării. Un singur cetăţean străin va vota în Argeș la alegerile europarlamentare.

Citiți și: Un interlop s-a îmbrăcat în polițist și a jefuit un străin

Este vorba despre un olandez stabilit în comuna Slobozia şi care a făcut cerere să fie înscris pe lista specială de alegători. Se întâmplă pentru prima dată când un cetăţean străin votează în judeţul nostru pentru alegerea europarlamentarilor.

Pe de altă parte, Prefectura Argeş a anunţat astăzi că buletinele de vot pentru europarlamentarele din 25 mai vor fi tipărite la Monitorul Oficial, în Bucureşti, în sistem centralizat. Pentru judeţul Argeş au fost prevăzute 596.000 de buletine de vot, cu 10% mai multe decât numărul alegătorilor înscrişi pe listele electorale permanente (aşa cum prevede legea). În Argeş au fost deja organizate 518 secţii de votare, dintre care 85 se află în Piteşti.

Citiți și: O FEMEIE DIN ARGEȘ A MURIT DUPĂ CE A VOTAT

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3