New Profesional Consult 930 x 122

alex ștefănescu

POLIȚIST DIN PITEȘTI, EROUL ZILEI ÎN CAZUL FEMEILOR DIN BUCUREȘTI ÎNJUNGHIATE

Alexandru Ștefănescu, un piteștean în vârstă de 21 de ani, este polițistul care ieri l-a prins și l-a încătușat pe bărbatul din Israel care a înjunghiat două femei în plină stradă aproape de centrul Capitalei.

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

Absolvent al Liceului cu Program Sportiv „Viitorul” Pitești, Alex a terminat anul trecut cursurile Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. Studiază în prezent la Universitatea de Stat din Pitești, la Facultatea de Științe Economice și Drept. Lucrează la Secția 14 de Poliție din București.

„El este cel care l-a prins, într-un timp foarte scurt, pe individul care a înjunghiat două femei în București.

Citiți și: Polițist, eroul unor părinți: Nu a stat pe gânduri și a făcut asta pentru copil

Alexandru, pentru modul în care ai acționat, pentru prezența ta de spirit, pentru operativitate, dar și pentru curajul de care ai dat dovadă, îți mulțumim!”, transmite Ministerul Afacerilor Interne pe pagina sa oficială de socializare.

Agresorul era drogat, scrie digi24.ro. A fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru tentativă de omor. Cele două femei, de 54 și, respectiv, 64 de ani, sunt internate în spital, starea lor fiind stabilă. AICI, subiectul pe larg.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3