930×122 CAPRA 5

politisti

Polițiști trimiși să lucreze în cimitir după ce au bătut un bărbat în secția de poliție

Doi polițiști de la Secția 25 din București au fost trimiși prin sentință judecătorească să muncească la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane sau a Arhiepiscopiei Bucureștilor după ce au bătut și încătușat un bărbat în secția de poliție, notează Ziare.com.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Judecătorii i-au găsit vinovați de purtare abuzivă și au decis să-i condamne la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității.

De asemenea, instanța le-a interzis dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat pentru o perioadă de un an.

Citiți și: Lebăda neînfricată a sfidat polițiștii la intrarea în Pitești

Potrivit sursei citate, polițiștii găsiți vinovați vor trebui să-i plătească bărbatului pe care l-au bătut daune morale în valoare de 1000 de euro.

Și un al treilea polițist fusese acuzat în acest caz de omisiunea sesizării pentru că nu și-a informat superiorii în legătură cu ilegalitățile care s-au întâmplat în birou. Acesta a fost achitat.

Sentința a fost dată de Curtea de Apel București pe 4 ianuarie 2023 și este definitivă.

Important de menționat este faptul că isprava pentru care agenții au fost chemați în judecată s-a petrecut în data de 5 iunie 2019.

Mai multe detalii, AICI.

Foto descriptiv: BZI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3