930X122 MAIA

politisti

Polițiștii argeșeni s-au întrecut la tras cu pistolul

Activitățile organizate pentru celebrarea Zilei Poliției Române au continuat și astăzi, în zi aniversară.

Citiți și: Video – Focuri de armă între polițiști și polițiste

Ziua a debutat cu ceremonia de avansare în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim și la termen a polițiștilor, iar ulterior, o parte dintre polițiști și-au arătat precizia și măiestria în mânuirea armamentului la concursul de tir, organizat special pentru aceștia.

 

Citiți și: Bătaie între polițiști după o șicanare în trafic. Unul a ajuns la spital

 

„Este o zi specială pentru polițiștii care cu devotament, profesionalism și onoare, zi de zi, își îndeplinesc atribuțiile și vin în sprijinul cetățenilor pentru siguranța acestora.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, această zi a fost marcată prin avansarea în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim, a unui număr de 29 de polițiști, respectiv 8 ofițeri de poliție și 21 de agenți de poliție.

Alți 228 de polițiști, dintre care 180 de agenți și 48 de ofițeri de poliție, au fost avansați la termen.

Suntem bucuroși că am putut organiza, din nou, tradiționalele activități și competiții sportive pe care inspectoratul nostru le desfășura în fiecare an cu prilejul Zilei Poliției Române.

Astăzi, polițiștii argeșeni au continuat să celebreze această zi, printr-o competiție de tir, organizată în colaborare cu Asociația Internațională a Polițiștilor – Regiunea 1 Argeș, în poligonul din localitatea Budeasa.

Cei 51 de polițiști, înscriși în competiție, s-au întrecut în mânuirea armamentului, executând tragerea cu armamentul din dotare la ținta piept cu cercuri, cu 6 cartușe.

La categoria bărbați, primele două locuri au fost adjudecate de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, Nasta Cătălin, cu 60 de puncte și Marinescu Florin, cu 59 de puncte, iar locul trei a fost ocupat de Ilie Daniel, din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului.

La categoria femei, locurile I și III au fost ocupate de polițiste din cadrul structurilor de ordine publică, respectiv Ivan Adelina și Șuță Cristina, iar pe locul II s-a clasat Toloș Georgiana, din cadrul structurii de prevenire a Serviciului Județean Anticorupție Argeș.

Și ieri, 24 martie a.c., polițiștii au mers drept la țintă și s-au întrecut în cadrul Competiției de DARTS, organizată în colaborare cu Clubul Sportiv Darts Mioveni.

Competiția a fost acerbă, atât între băieți, cât și între fete.

 

 

După meciurile disputate, la fete au fost declarate câștigătoare Gheorghe Adriana – Locul I, Vrînceanu Andreea – Locul II, iar Mădălina Manole și Nedelcu Mihaela au obținut locul al III-lea.

La băieți învingător a fost Buică Claudiu, locul II a fost ocupat de Albu Andrei, iar locul al III-lea a fost împărțit de Duca George și Dumitru Marius.

La ceas aniversar, conducerea Inspectoratului urează întregului personal din cadrul Poliției Argeș multă sănătate, putere de muncă și realizări profesionale”, a transmis IPJ Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3