930×122 CAPRA 5

amenzi

Poliţiştii au pus „tunurile” pe plimbăreţi

În ultimele 24 de ore, polițiștii, alături de jandarmi, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, dar şi alte instituţii cu atribuţii în domeniu, au verificat, în total, 2.188 de persoane, dintre care 1.252 au fost verificate în cadrul acțiunilor punctuale.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Totodată, au fost verificate 225 de locații, dintre care 198 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. De asemenea, 240 de autovehicule au fost verificate, din care 173 de mijloace de transport persoane.

EVENIMENTE PRIVATE SISTATE

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliţie Piteşti s-au sesizat cu privire la faptul că, în curtea unei locuinţe din raza de competenţă, se desfăşoară un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

Citiți și: Schimbare majoră privind amenzile de circulație!

Organizatorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată evenimentul a fost sistat, iar verificările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor participante, în vederea luări măsurilor legale care se impun.

Tot ieri, în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au identificat, la un local de pe raza localității Călineşti, un eveniment privat aflat în desfăşurare (botez), la care participau 15 persoane.

Poliţiştii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale (avertismente), conform Legii nr. 55/2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Evenimentul a fost sistat, iar persoanelor participante li s-a atras atenția cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3