EcoMoto 930×122

combinezoane

POMPIERII ARGEȘENI AU DISTRIBUIT UN CAMION CU MĂȘTI ȘI COMBINEZOANE

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș vine în ajutorul colegilor din sistemul sanitar din județ.

Citiți și: Alertă! Incendiu la un operator economic, în Argeș

Pompierii argeșeni s-au întors miercuri seară de la București cu un camion încărcat cu măști chirurgicale și combinezoane provenite dintr-un transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud.

ISU Argeș a avut și misiunea de a distribui achizițiile publice făcute de O.N.A.C., combinezoane, măști cu protecție ridicată (FFP2 și FFP3), precum și dezinfectant, destinate personalului SAJ Argeș, UPU Argeș, DSP Argeș, Centrului de Transfuzie Sanguină Pitești și al spitalelor Județean de Urgență Pitești, Pediatrie Pitești, Mioveni, Câmpulung, Curtea de Argeș și Costești.

Citiți și: Trafic blocat! Alertă la o scară de bloc: Au intervenit pompierii

Măștile simple cu 3 pliuri au fost date spre distribuire prin intermediul C.A.S. Argeș pentru medicii de familie și prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș pentru centrele de îngrijire a persoanelor vârstnice și pentru bolnavi cronici. (Foto: descriptiv. Sursa: Facebook IGSU)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90