Donaris 930 x 122

dacia

Posesorii anumitor vehicule Dacia au motive de bucurie. Constructorul a făcut anunţul

Posesorii anumitor vehicule Dacia au motive de bucurie. Constructorul a făcut anunţul.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Vești bune pentru clienții Dacia, care dețin un model Logan II sau unul Sandero II! Aceștia pot beneficia de piese de schimb de origine Dacia Service la prețuri mai mici, scrie Promotor.ro.

Tarifele nu includ și manopera și se referă strict la prețul de vânzare maxim recomandat utilizat de către Reparatorii Autorizați Dacia începând cu 1 martie 2022.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Cea mai mare reducere de preț o consemnăm la brațele de suspensie. Acestea au un preț de catalog de 445 de lei. În momentul de față, acestea se vând cu un discount de peste 75% și costă 110 lei cu TVA inclus. De asemenea, reduceri însemnate se aplică și la kit-ul de distribuție și kit-ul de accesorii, precizează sursa menţionată.

Mai multe detalii, AICI.

(Foto: descriptiv / Sursa: promotor.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • Daniel spune:

    Pentru cei care s-au ăscris la ăceputu lui Ianuarie când le vine randul la Sandero Stepoai

  • Smowronskj Ciprian spune:

    Sandero ll. Slabe. După 2 ani si 2 luni bateria stricată și multe altele… Nu recomand

  • Skowronskj Ciprian spune:

    Garantie la masina 3 ani iar ptr. baterie doar 2 ani ? Mi-au pus o baterie noua cică originală cu 3 ani garanție. Chiar nu mai înțeleg politica fabricantului. Mașina mea este încă în garanție. RUSINE MĂI FABRICANTU LE!

  • Skowronskj Ciprian spune:

    Am plătit odată mașina. Am muncit nu am furat. Fabricantul 2 ani garantie iar din service 3 ani la baterie. Mă întreb cine fură ?

  • Skowronskj Ciprian spune:

    Cred că ptr altă țară politica gara ției este alta. Și numai ptr ca la români merge și așa. Cred ca un neamț o lăsă în servis, cerea banii înapoi cu scuzele de ….

  • Leito spune:

    La baterie nu îți oferă fabricantu garanție. Nu are nicio legătură.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3