Donaris 930 x 122

flashmob

Pregătiri intense pentru Zilele Piteștiului

Se fac pregătiri intense pentru Zilele Piteștiului!

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Primele pe listă sunt muzica și dansul pentru că, un lucru e clar, pe 22 mai, de la ora 12:00, Piteștiul va dansa!

În Parcul Lunca Argeșului se va desfășura un flashmob pe mișcări de Bachata.

Citiți și: Vin „Zilele Piteştiului”. Evenimente speciale organizate în municipiu

Pentru ca totul să iasă perfect, organizatorii cheamă doritorii la repetiții.

„Vino să pregătim împreună un flashmob de care să ne bucurăm la Pitești Fest/Zilele Piteștiului, duminică, 22 mai 2022, la ora 12:00!

Vom dansa pe aleile parcului, pe mișcări de Bachata, pași de bază și figuri simple care pot fi învățate cu ușurință de către participanți.

Așadar, vă invităm la dans și vă așteptăm duminică, 8 mai, ora 11:00 și duminică, 15 mai, ora 11:00, în Lunca Argeșului pentru repetiții.

Cursurile sunt gratuite!

Participă școlile de dans din Pitești: Total Dance, D’estiny Dance, Dance Team, Starfix, Aristocratique Dance, Latin Street Dance, Paso Adelante, Sweet Angels.

Ne vedem duminică, în Parcul Lunca Argeșului!”

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Dan spune:

    Nu sunt bani pentru rețeaua de apa și canal pe străzi ce trebuie asfaltate ( sa și facă omul rețeaua pe strada că apa-canal este firma unde lucrează neamurile și…) dar avem bani pentru fotbal și distracție (am rezolvat toate probleme-mai avem puțin și suntem o țară falimentara).

  • Florentina spune:

    Tara arde și baba se piaptănă! Sclipește sărăcia și suferinta pe noi dar, ne distram…plătim spectacole, dezmăț…Mai bine ați construi locuințe sociale pentru oamenii și copiii străzi, cu cabinete medicale și psihologi pentru ai ajuta sa iasă din marasmul în care trăiesc,cu activități educationale și creationale, care creații sa fie puse în vânzare și astfel sa fie motivați sa lupte, sa meargă mai departe.

  • Floris spune:

    Iubești Pitesti….vino să arăți că ești din Pitești!!….❤️❤️❤️❤️❤️💯

  • Elena spune:

    Oferiți copiilor din satele Piteștiului,oportunități de învățare,sport ,scoli funcționale,cabinete medicale,stomatologie gratis,excursii,mese pentru copii.
    Sa faceți astea…
    Organizați cu școlile ceva educativ,distractiv cu copii…Asta sa faceți…
    Nu dans….
    Vai de mama lor,bieții copii…nu au nici un sprijin de la MINISTERUL EDUCATIEI.
    LA SATE SUNT PUR SI SIMPLU ABANDONATI.
    IAR PRIMARUL…PRIMARUL FACE PENTRU EL…IL DOARE LA CARICI DE VIITORUL TARII…
    IN SECOLUL 20…COPII LA SATE SUNT ABANDONATI…EFECTIV…MINISTERUL EDUCATIEI ISI BAGA BANI N BUZUNAR,IAR COPII SUNT UITATI…
    SI MAI VRETI SA FIE COPII,IN TARA????

  • Eugen spune:

    Un primar licențiat în fizică nucleară, un primar al rușinii : fotbal, dans, facilitare de cheltuire a banilor publici și de la guvern nejustificată, o mișcare Brauniana la nivel de municipiu. Care este logica dle primar ???? Când o să fie consultați și locuitorii urbei Pitestiului cum se dorește să fie cheltuiți banii din impozite și taxe ??? Aveți va rog un răspuns ????

  • Florin spune:

    Întâi investiți în bunăstarea orașului: canalizare, asfaltare, trotuare, semafoare cu temporizare pt pietoni și pt vehicule, modernizarea infrastructurii de apă caldă, apă rece și căldură, semaforizarea sensului giratoriu de la podul viilor pt că la orele de vârf este imposibil să intri în sens când vi dinspre Pitești către Mărăcineni ș a m d

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90