New Profesional Consult 930 x 122

zilele pitestiului

Piteștiul e în sărbătoare! Ședință festivă în Primărie la ceas aniversar

Astăzi, 20 mai 2022, Piteștiul sărbătorește 634 de ani de la prima atestare documentară!

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Cu această ocazie, în urmă cu puțin timp, a început o ședință festivă în sala Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Vin „Zilele Piteştiului”. Evenimente speciale organizate în municipiu

La această ședință sunt prezenți consilierii locali, primari, prefectul județului Argeș, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului și mulți alți invitați de seamă.

De astăzi, 20 mai, până duminică, 22 mai, piteștenii se pot bucura de numeroase evenimente precum spectacole, concerte, expoziții. Consultă programul complet, AICI: Încep Zilele Piteștiului! Distracție la superlativ

Ședința a debutat cu un discurs susținut de primarul Cristian Gentea.

De asemenea, în cadrul conferinței de astăzi se va oferi titlul de Cetățean de Onoare artistului Sorin Ștefan Gheorghe Ilfoveanu, de al cărui nume se leagă și existența unei galerii de artă specială în Pitești.

Va avea loc și premierea câștigătorilor la competiția „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din municipiul Pitești”.

„Să ne bucurăm, împreună, de aceste zile încărcate de semnificație, de evenimentele frumoase ce vor marca Zilele Municipiului Pitești și de privilegiul de a fi parte a unei comunități ce își iubește orașul și îl vrea, mereu, mai frumos, mai curat și mai prosper!

În zi de sărbătoare, toate gândurile bune se îndreaptă către cei care aici trăiesc, aici își simt rădăcinile și pentru care, oriunde ar fi, Piteștiul rămâne locul pe care îl numesc „acasă”!

La mulți ani, Pitești! La mulți ani, piteșteni!”, este mesajul transmis de Primăria Pitești.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ionică spune:

    Cum știu ei , cu cadouri pe masă, bătăi din palme, mese festive, iar de luni tot cu înlocuit borduri, reparat drumul peste râul Doamnei aflat în garanția altcuiva, autorizații de construire nelegale, nepotisme și tot așa.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3